miercuri, 22 octombrie 2008

It's a Conspiracy!!!!!!

Strada Eroilor si strudelele cu "cascaval si sunca" de langa Central sunt un laitmotiv al pauzelor noastre de masa.
Si pentru ca incepe sa mi se intample des sa raman desculta sau sa calc stramb m-am gandit sa ma revolt.
Eu cred ca "biscuitii" ( a.k.a pavajul) de pe Eroilor sunt o conspiratie a domnului Boc la adresa femeilor cu tocuri. Cu siguranta a luat decizia asta incercand sa compenseze ceva. Ideea de baza e ca in orele ( sau oficial - "ora") in care ar trebui sa hoinaresc linistita prin centru in incercarea de a evada din rutina corporatista eu fac echilibristica la fiecare pas incercand sa nu ma "sinucid" cazand de pe tocuri. Chestiile alea micutze si parsive iti prind tocul si iti rasucesc glezna sau in unele cazuri, intr-o clipa de neatentie iti sechestreaza pantoful cu totul. Nu-i deloc demn pentru o lady sa ramana desculta in plin centru in secolul asta, pentru ca nimeni nu mai citeste "Cenusareasa" anymore..:(.
Si dupa ce patesc chestii de genul asta, ma arunc pe prima banca
ce-mi iese in cale, imi aprind o tigara si dupa cateva fumuri realizez ca il inteleg perfect pe Boc. Daca as fi in locul lui probabil as face mai rau ca el. Imi amintesc de candelabrele de la mine din casa care is reglate exact la inaltimea mea, imi imaginez frustrarea musafirilor care dau mereu cu capul si ma linistesc. Il iert pe Boc, dar tot il "mentionez" de fiecare data cand trec pe strada aia...

3 comentarii:

Kissu spunea...

Draga Tya, imi permit s-o completez pe Diana si sa adaug rugamintea MEA de a nu renunta sa fii TU sexy (bineinteles, impreuna cu vestimentatia ta... ;))

Pentru asta, chiar platesc oricat! :D
Kissu

Tya spunea...

you guys..you make me blush! Keep up the good work!;))

Raluca Piteiu spunea...

chestia cu biscuitii de pe strada (asta-i copyright mama) cred k toate am patit-o cel putin o data.
Eu imi mai agat des tocurile in
grilajul din fata scarii blocului unde teoretic ar trebui sa-ti stergi picioarele. Cred ca vreo 10 tocuri au ramas in felul asta fara culoare :))))
:*