marți, 25 noiembrie 2008

Aiurea..

So, daca n-as mai scrie despre copii (am primit "reclamatii" ca exagerez), oare ce alte subiecte interesante as avea de sharuit cu voi? Let's see...
Credite, rate intarziate, facturi, criza financiara, salariul care intra in cont si pleaca din cont aproape in acelasi minut, penalizari, service-uri auto cu mecanici jegosi (exceptand baietii de la Mitsu pe care ii iubesc, dar aceea e o alta postare), tanti crizata de la magazinul din colt, deadline-uri, UAT-uri, work request-uri, colegi care vorbesc singuri, un mobil care suna enervant in sala de development, oameni gri, noroi in loc de zapada, frig (din ala urat, citadin... nu frig revigorant de munte), cosuri de gunoi pline de afise electorale, mixed feelings, ceata.
Stiti ceva? Sunt sigura ca pe astea le experimentati si voi in fiecare zi.
Nu aveti nevoie de mine sa va amintesc.
Asa ca o sa va povestesc despre zapada si snowboard si sentimentul de libertate pe care il ai... la munte, cand o sa ma duc. Si despre copii si alte chestii pozitive. Ca pe restul... sunt convinsa ca le stiti pe dinafara.

3 comentarii:

Raluca Piteiu spunea...

Nu stiu ce vor altii sa citeasca, dar eu chiar m-am sautrat sa vad peste tot criza financiara, politica, alegeri&co, asa ca nu ma supar deloc ca scrii despre copii si lucruri happy :D keep up the good work ;))

Tya spunea...

Si despre salsa ar trebui sa mai scriem, nu?;)):-*

Raluca Piteiu spunea...

de asta m-am ocupat eu acuma ;))