miercuri, 5 noiembrie 2008

Unleash the power of your full potential!

CHAMPIONS LEAGUE CFR-Bordeaux
Luci, de data asta I got it right.:)
- am mancat seminte
- am baut bere
- mi-am amintit toate injuraturile in franceza pe care le stiam (noroc ca am citit "Regii blestemati" ca altfel nu aveam "material" ( "Ventre san gris" si "Merde" si "gaina noastra in curtea voastra" si "holly shit " si alte injurii mai mult sau mai putin ortodoxe)
- l-am urat din tot sufletul pe arbitru ( desi is incapabila de ura, am facut eforturi) si toata Elvetia cu bancile ei amenintate de criza financiara dupa meciul asta
- am strigat/cantat pana am ramas fara voce
-mi-am lasat aparatul foto in masina , chestie de care is foarte mandra. Desi la un moment dat un coleg din spate s-a prins ca nu stiam ce sa fac cu mainile asa ca m-am trezit cu un aparat foto in mana si am clicait un pic.
-l-am iubit pe Tony
- am invatat ca Culio a fost nashpa si ar trebui sa paseze mai mult si sa dribleze mai putin
- am invatat refrenele galeriei
- am aruncat chestii pe jos
Bottom line..am priceput ca stadionul nu-i ca la opera si "I went with the flow!"
Si chiar a fost bine. Daca ai o zi in care vrei doar sa "lie down and die" sau iti vizualizezi colegul de birou ca pe un atractiv sac de box cu care vrei sa te joci intruna, nu va taiati venele. Mergeti la un meci de Champions League. Ii o terapie interesanta si chiar functioneaza!
Frustrarile meciului:
- Culio
- faptul ca am intuit perfect scorul dar am gresit echipa
- inca n-am inteles ce-i offside-ul
Aaa...si Petr Cech pierde meci dupa meci. Daca stie cineva adresa lui de mail ,va rog sa mi-o comunicati sa-i trimit poza aia cu mine , ca sigur ii deprimat bietul si de asta tot pierde intruna.
Forta CFR!!!!!!!!!!!!!!!

Niciun comentariu: