Treceți la conținutul principal

Cadoul:)

Pentru ca tot am intrat in spiritul sarbatorilor de Craciun mi-am amintit de el.
Ziua mea de nastere a fost o patanie din "day one". Aproape toate chestiile importante s-au intamplat de ziua mea. Inclusiv acela ca "m-am nascut de ziua mea!?!?" si am supravietuit celor care au urmat.:))
Insa, de departe..acesta a fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodata!
Mno, acum intelegeti de ce ma simt asa norocoasa ca-i am pe ei? (ei, omuletii din jurul meu)???
Multumesc, Ralule (& CO)!

Comentarii

Kissu a spus…
Dragă Tya... şi noi suntem la fel de norocoşi că te avem lângă noi! :* (noi, adică eu, Narcis şi Kissu ;))

Postări populare de pe acest blog

Ce ne spunem cand nu ne vorbim - Chris Simion

Cititi-o, e asa...sincera! :)

" A avea incredere intr-o alta persoana inseamna a avea incredere ca omul respectiv nu are nevoie sa fie altfel decat este, nu are nevoie sa fie fals. Si asta nu tine de cat il cunosti pe respectivul om sau de felul in care ti-ar placea sa fie acel om, tine, pur si simplu, de intalnirea de har dintre doua fiinte care se aseamana prin nevoile lor.
Cand un om face ceva pentru un alt om nu pentru ca simte, ci pentru ca i se cere, este fals, mai bine nu face, se abtine. In tine ramane ceea ce simti sa faci, chiar daca ceea ce faci nu coincide cu ceea ce simti. In interiorul tau se imprima ceea ce simti. Neurmand drumul sufletului strangi frustrari, regrete, complexe. Scapate din frau, te intorc la minciuna, la neadevar, la viata ascunsa.
Sufletul pereche este cea mai importanta intalnire cu un om. Este omul-oglinda, omul care te scapa de prejudecati si te obliga sa te vezi asa cum esti, omul care nu te lasa sa te mai minti si care trage de tine sa te cu…

How I spent my birthday?

With them, in Kruger Park, South Africa.

Indian Love Photostory

Fort Alibag, India 2016