Treceți la conținutul principal

Gandul abject de ora 12

Voiam sa va povestesc ceva funny, dar sincer chestia asta cu Boc premier mi-a taiat tot cheful de viata. Acum stiu de ce refuz cu incapatanare sa ma uit la TV.
Din pacate nu pot controla ce se difuzeaza la TV-ul de la Cina. Pfaii, mi-a stat mancarea in gat. Oricum aveam o agresivitate excesiva in sistem de la glicemia scazuta si apoi, asta! That's it!
Data viitoare imi gasesc o crasma care nu are ditamai ecranul cat peretele pe care defileaza toate marionetele noastre de politicieni.
Da' ce zic eu? Data viitoare imi gasesc o tara normala si ma "exit, stage right"!
Howgh!!!!

PS: Sper ca trece cu Bl-mosu pentru copii de la ora 5, tone de cafea si cioco!:)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce ne spunem cand nu ne vorbim - Chris Simion

Cititi-o, e asa...sincera! :)

" A avea incredere intr-o alta persoana inseamna a avea incredere ca omul respectiv nu are nevoie sa fie altfel decat este, nu are nevoie sa fie fals. Si asta nu tine de cat il cunosti pe respectivul om sau de felul in care ti-ar placea sa fie acel om, tine, pur si simplu, de intalnirea de har dintre doua fiinte care se aseamana prin nevoile lor.
Cand un om face ceva pentru un alt om nu pentru ca simte, ci pentru ca i se cere, este fals, mai bine nu face, se abtine. In tine ramane ceea ce simti sa faci, chiar daca ceea ce faci nu coincide cu ceea ce simti. In interiorul tau se imprima ceea ce simti. Neurmand drumul sufletului strangi frustrari, regrete, complexe. Scapate din frau, te intorc la minciuna, la neadevar, la viata ascunsa.
Sufletul pereche este cea mai importanta intalnire cu un om. Este omul-oglinda, omul care te scapa de prejudecati si te obliga sa te vezi asa cum esti, omul care nu te lasa sa te mai minti si care trage de tine sa te cu…

How I spent my birthday?

With them, in Kruger Park, South Africa.

Indian Love Photostory

Fort Alibag, India 2016