duminică, 7 decembrie 2008

Lucrurile marunte..

Ma intreaba Bogdan, data trecuta cand a fost in Londra, ce sa-mi aduca de acolo. Si ii zic-"pietre"!!! Am eu o problema cu bolovanii. Pe unde ma duc, ii colectionez. Oricum ma saturasem de "carpe", desi sunt o maniaca la capitolul haine. Urasc sa le cumpar, dar ma plictisesc atat de repede de ele, si ca sa-mi adaptez "mood"-ul (care mi se schimba cu frecventa curentului alternativ) la modul de a ma imbraca, gasesc mereu lucruri noi de care am "nevoie". Nu-mi propun sa fac asta, I don't get a kick out of it. Pur si simplu le vad in vitrina si le vreau. Si cum nu prea pot sa-mi refuz nimic ..le cumpar.
Sunt maniaca, n-are sens sa-mi caut scuze!
Dar de data asta chiar voiam ceva simplu. Pietre. Imi erau suficiente sa fiu happy.
So, dupa ce da o tura prin Londra si ma umple de "baby doll-uri" (ca eram in faza de "baby doll" atunci) chiar daca n-am cerut ( Bogdan stiiiiiie!), merge in Hyde Park, saracu', sa-mi caute pietre.
Astia din Londra au o problema...n-au pietre, numai iarba. Dupa indelungi cautari gaseste langa o banca niste pietre semi-ingropate. Sapa sub banca si, cu chiu cu vai, imi dezgroapa "comoara".
Buun...tic tac, trec zilele. Vin clientii nostri din Londra la mine acasa si le arat micul trofeu. Oook!
Pleaca Bogdan, again, in Londra. Vineri, inainte de a pleca de la serviciu primeste un sfat "prietenesc" de la englezi: "Daca te mai roaga Tya sa-i aduci pietre, trebuie sa stii ca e proprietatea reginei si e considerat furt. Poti sa fii arestat pentru asta."
Buun, so... vreau si eu o data un lucru marunt care ma face fericita. Si aflu cu stupoare ca-i ilegal. WTF??? Si mai ce???:))

Un comentariu:

Tya spunea...

J nu mai are pietre, dar are o colectie impresionanta de...pitici!;))