luni, 8 decembrie 2008

My car and I:)

Yupiii..ninge!!!!!
Si ..bummer, nu mai pot amana. Trebuie sa-mi incalt masinuta de iarna.
Ufff, urasc sa fac asta. Urasc service-urile jegoase. Ador sa merg la reprezentanta Mitsu. Acolo ii atat de simplu. Ma duc dimineata, intru intr-un birou super fain amenajat, pun boticul, ii intind lui Dani cheile (apoi il salut), beau o cafea cu el pana imi termina baietii masina si o primesc inapoi ca noua. Si is tratata ca un om, nu ca o "femeie". Easy si atat de fun! Si gratis pe deasupra, ca toate lucrurile bune din viata;)).
Mno, ma trezesc azi dimineata cu un dezgust incomensurabil, beau 2 cafele sa-mi fac curaj si ma duc la un service de cartier( a.k.a jegos).Imi trantesc masina pe rampa si ma postez langa ea. Baietii incearca sa scape de mine si ma trimit in birou. Astia is nebuni??? Chiar credeau ca-mi las masinuta singura sa mi-o bruscheze ei??? Sacrilegiu!!!
Ii intreb daca pot ramane cu ei sa "fumez" ( nu sa supravegez procesul, ci sa stau la o barfa cu ei. As if!). Evident ca au picat in capcana si accepta foarte incantati. Buun, ne conversam cate in luna si in stele si la sfarsit intreb cat costa.
- 60RON pentru dumneavoastra, spune unul dintre ei pe un ton lasciv, accentuand ultima parte.
Il privesc un pic confuza si nu ma pot abtine sa ma intreb daca "pentru mine" inseamna mai mult sau mai putin decat "pretul corect"?
Pentru ca am asa o figura de femeie "independenta" care striga "charge me, I can pay" sau, in traducere libera..am fata de fraier.
Whatever, trec peste asta si platesc.
Coboara baietii rampa, ma urc in masina, se deschid usile atelierului siiiiiii...
In fata service-ului un card de neni se intrec in a ma dirija sa cobor de pe rampa. Si pun pariuri.
- Poate?
- Poooooate!
- Ti-am zis eu ca poate!!!
God,people, is femeie nu leguma. Of cooourse, I CAN DRIVE!
Le zambesc laaaaaaaaaarg , imi strivesc o injuratura intre dintisori, ma abtin cu greu sa nu scot limba siii..gata. Am iesit. Lejer. Aplauze, va rog! Ovatii, ceva???
Pffffffffu, bine ca s-a terminat si asta cu bine.
Pana la anul...no more service-uri de cartier!

Un comentariu:

Dan Gheorghe spunea...

servisurile sunt intr-adevar o problema. multi ciudati pe acolo. toti asteapta sa le dai ceva ca sa se miste mai repede. nu mai zic de ce au patit altii, care s-au trezit cu piese schimbate, fara sa fi fost uzate. dar trebuie sa platesti o factura cat mai mare, nu?