sâmbătă, 13 decembrie 2008

Nosce te ipsum

Cum stateam eu azi intr-o contemplare caracteristica zilelelor de sambata, in care te zgaiesti la monitor, te afunzi intr-o lene binecuvantata dupa o saptamana de munca si ai mustrari de constiinta ca n-ai chef de curatenie ( pentru ca sambata "by default" este zi de curatenie) si in loc sa faci curat te "www...", imi vine mie geniala idee sa ma google-esc. Nu stiu de ce am facut-o, poate dintr-o lene maxima si o curiozitate excesiva. Oricum nu ma asteptam sa gasesc mare lucru in afara de linkurile catre fotografiile mele, asa ca adaug la nume si cuvantul "blog" sa exclud partea foto.
Printre primele 5 rezultate apare un site cultinform cu un splash "INFOSOC" in partea de sus a paginii. Si citesc..buletinul Cultinform 49. Si descopar cu stupoare ca-s in el. Cine, eu?? Recitesc tot pasajul. Eu cred ca-i "info soc" dar ce caut eu acolo???
Verific fiecare informatie, link...da, bah..is eu!
Aflu tot felul de informatii noi despre mine...ca transmit emotii si fac chestii de care nu eram constienta.
Stau eu drept si judec stramb, again..la ce ne folosesc toate cartile citite, toate experientele de viata care ne lasa un gust amar, amar rau, da' ne sunt necesare pentru ca invatam din ele,ne definesc ca oameni, toate crizele existentiale, tot efortul de a afla cine suntem si ce putem face ..cand ii atat de simplu?
Daca vreti sa aflati cine sunteti si ce puteti face, gugaliti-va!
O sa fiti surprinsi.
Si daca nu existati pe net, n-aveti decat sa cititi carti, sa va intrebati "intrebari" si sa "traiti" in chinuri groaznice!. Dar ii mult mai simplu sa fiti "in the matrix", serios.:)
Lasati pastiluta albastra in pace( aia cu adevarul, ii deprecated), luati-o pe cea rosie, intrati in Matrix si macar dormiti linistiti 8 ore pe noapte.
Howgh!
FYR
http://www.cultinform.ro/buletin49.htm

Niciun comentariu: