Treceți la conținutul principal

Oda prostiei - by Adrian Despot

Azi mi-am imprimat un tricou.
Ca un simbol care sa ma ancoreze intr-o realitate la care am refuzat sa ma gandesc in ultimul timp.
Se pare ca filmuletul cu Adrian Despot ii apogeul liric al epocii in care traim. O epoca dominata de consumerism, prostie si superficialitate.
Ce alta reactie ai putea avea decat cea pe care a avut-o el??
Ok, accept realitatea si ma aliniez, ca planetele "vietii" in 1 decembrie, intr-un zambet ( nu perfect, ca cel format de Venus si Jupiter, ci unul care aduce mai mult a ranjet, a grimasa).
Urasc prostia. E singurul lucru pe care POT sa il urasc.
O sa port tricoul. O sa-mi aminteasca mereu de ce ignor realitatea cu atata inversunare.
So, da...subscriu la reactia lui Adi Despot.
His pain is mine!PS: Designul tricoului imi apartine. Cool, huh??;))

Comentarii

Kissu a spus…
TARE DE TOOOOT!!! =))))))))

Postări populare de pe acest blog

Ce ne spunem cand nu ne vorbim - Chris Simion

Cititi-o, e asa...sincera! :)

" A avea incredere intr-o alta persoana inseamna a avea incredere ca omul respectiv nu are nevoie sa fie altfel decat este, nu are nevoie sa fie fals. Si asta nu tine de cat il cunosti pe respectivul om sau de felul in care ti-ar placea sa fie acel om, tine, pur si simplu, de intalnirea de har dintre doua fiinte care se aseamana prin nevoile lor.
Cand un om face ceva pentru un alt om nu pentru ca simte, ci pentru ca i se cere, este fals, mai bine nu face, se abtine. In tine ramane ceea ce simti sa faci, chiar daca ceea ce faci nu coincide cu ceea ce simti. In interiorul tau se imprima ceea ce simti. Neurmand drumul sufletului strangi frustrari, regrete, complexe. Scapate din frau, te intorc la minciuna, la neadevar, la viata ascunsa.
Sufletul pereche este cea mai importanta intalnire cu un om. Este omul-oglinda, omul care te scapa de prejudecati si te obliga sa te vezi asa cum esti, omul care nu te lasa sa te mai minti si care trage de tine sa te cu…

How I spent my birthday?

With them, in Kruger Park, South Africa.

Indian Love Photostory

Fort Alibag, India 2016