marți, 16 decembrie 2008

"Bl-Mosul pentru copii" sau "I can. Canon!"

Ha ha! Pot si cu Canon!
Am tinut pentru prima oara in labutele din fata un Canon. Al lui Briggi. Si pe Ana. A lui Coprea. ( Nu exista grad de comparatie intre cele doua chestii, of course.)
Fara sa cunosc aparatul, intr-o lumina ingrozitor de dificila , fara trepied, cu un blitz care "procesa" abominabil de greu, cu subiecte in miscare browniana..adica in conditii tehnice imposibile, am facut poze. La copiii lui BL-Mosul. Cu un Canon! Am incalcat toate regulile de la cursul foto.
Oricum, era atata incarcatura emotionala acolo incat impresiona "pelicula" fara sa aiba nevoie de lumina. It wasn't me! It was them!
Au mers de-a busilea, au batut din palme, au recitat poezii,ne-au dansat,ne-au cantat, s-au atins, s-au adulmecat, s-au bucurat, s-au descoperit ( pe ei,pe Mosul si spatiul din jurul lor), s-au jurat ca au fost cuminti, s-au mirat, s-au jucat, au primit cadouri.
Ne-am asezat pe jos, ne-am jucat cu ei,ne-am bucurat, ne-am mirat, am cantat, am ras, i-am descoperit, i-am "sharuit", ne-au obosit, ne-am amintit.:)
Emotionant.
Pana si Mosul era un pic emotionat. Un film al copilariei cu cateva scapari regizorale ( ceasul Mosului care era in plus, mopul din parul lui si stangacia..) care, pana la urma au avut farmecul lor.
A venit Bl-Mosul mai intai la copii. Pentru ca ei merita.
O sa vina si la noi vineri si o sa simtim un pic din ceea ce simt ei tot timpul.:)
Craciun Fericit!


Niciun comentariu: