Treceți la conținutul principal

8 Martie


Deşi m-a nins in dimineaţa asta, eu tot susţin ca a venit primăvara!
Mie îmi e primăvară!
Astăzi un necunoscut mi-a dăruit o frezie rosie. Erau frumoşi- şi el şi floarea şi gestul.
Uitasem cât de frumos poate mirosi o frezie.:)
La mulţi ani!

Comentarii

D-Fens a spus…
Pretty good stuff. Ma faci sa fiu "gelos". N-am mai "produs" o poza buna de cateva luni bune (e drept ca bietul aparat cam someaza - o fi criza si la el)

Postări populare de pe acest blog

Dupa-amiaza de toamna. After work. Sophisticated, beautiful lady.

Prietenul meu Bubu, cel de foc şi gheaţă

Simpaticul meu prieten a avut nişte părinţi usor sadici care i-au dat un nume imposibil de pronunţat la scară universală. Şi mi-a încurcat mie zborul spre Bucureşti. Mie şi la 80% din populaţia zburătoare a planetei. Alte păcate nu are. În schimb a fost prezent în toate gândurile şi discuţiile mele (şi nu numai) din ultimele 2 săptămâni. Şi cu cât mă gândeam mai mult, cu atât îmi devenea mai apropiat şi drag.
Ce să nu-ti placă la el?? Scuipă foc prin gheaţă, are un frate mai mare care abia aşteaptă să erupă şi el, e puternic, extrovertit, periculos, imprevizibil, incredibil de frumos şi fotogenic.
Ca-n reclama cu Măgura şi boyfriendul. E perfect, pur şi simplu.
Mă fascinează. El, Eyjafjallajokull, dintr-un no man's land din Islanda a ajuns o vedetă pentru că a făcut ce ştie orice vulcan să facă mai bine - a erupt.
Nu pare mai special decât un alt vulcan..dar este.
Pentru că eu îl iubesc, pentru că mi-aş dori să fiu acolo să-i fac poze, pentru că...de tornada devastatoare de ieri din Mi…

How I spent my birthday?

With them, in Kruger Park, South Africa.