Treceți la conținutul principal

See you later, aligators!

Pleeeeeeeeec!
Plec acasă. De fapt plec de acasă, "acasă" . E confuz, ştiu..:). Nu mă mai simt acasă acolo, dar imi e dor de oamenii dragi care mă văd rar şi se bucură atât de tare cand ne întâlnim.
Pentru mama e sarbatoare natională, evident.
Sunt fericită că plec. Aveam nevoie să schimb aerul. Ma sufoca ritmul vieţii în Cluj. Acolo viata curge mai lent, totul e mai cald si aproape de mine. Şi toţi mă răsfaţă aberant. God, I miss that!
Si cu toate astea, imi este dor deja.
De Cluj si de omuleţii dragi de aici. Aşa s-au mobilizat astăzi toti, m-au umplut de gadgeturi( Ralu laptop, Bogdan detector de radar...). Nu puteam rezista o saptămână fără tehnologie că intram, Doamne fereşte, în sevraj;)).
Ioana s-a revoltat că lipsesc prea mult şi a incercat să renegocieze durata vacanţei.
Mama m-a sunat incercând o renegociere invers decat Ioana.
Well..E sfâşietor, dar îţi dă o stare de bine sentimentul că le lipseşti oamenilor.
Zi agitată, oricum.
Multe lucruri de checkuit, bagaje de făcut...
Muzica pentru drum, drivingul de 7 ore, muuulte urari de "ai grijă cum conduci" de la absolut toată lumea.
Nu înteleg de ce imi spun asta. Conduc foarte bine. Muzica la maxim, capul în nori, piciorul drept înfipt bine in pedala până in podea, ochii ii folosesc sa fac snapshoturi la peisaj ( pe valea jiului e absolut spectaculos) şi ..din când în când mă mai uit în oglinzile retrovizoare- numai când am Mitsubişiuri sau soferi cute in jur. Şi îmi place la nebunie să conduc. Mă relaxează.
Deci, da..
Pleec!
Ne vedem peste o săptămână!
Sărbători fericite!
PS. Şi in toată harababura zilei de astăzi am reusit sa fac şi o sedintă foto unei graviduţe. Nu o graviduţă oarecare. Una atât de frumoasă şi serenă că nu mă pot abtine să n-o împart. Pe mine m-a umplut de pozitivism.
Aşa că ..un foarte rapid preview.



Comentarii

Kissu a spus…
Frate, da' chiar e frumoasa graviduta ta! Sa fie sanatoasa si sa nasca un bebe la fel de frumos! ;)

Iar tie, draga Tya, distractie maxima in Sud!

S-auzim numai de bine!
Anonymous a spus…
brigi says: wellcome back my dear :X:X:X

Postări populare de pe acest blog

Travel! You will feel taller!

Victoria Falls, Zimbabwe, 2014 Travel! You will feel taller! So you start off in a small village from a small country in Europe, where everything around you seems new and interesting in your first years. You discover the trees and the bees and the nature around you, and then, slowly you move on and  you look up to the sky and imagine something bigger but you have no idea how it would look or feel. Then, you move to a small town and everything suddenly becomes bigger. High school years are interesting and you discover bigger horizons and yet, you dream of something else. Then, it is time to go to college and you move to a bigger town. You feel confused and “close” gets a different meaning. “Close” now means 5 km away, whereas “close” used to mean a couple of meters away. It is crazy and huge and it takes so much time and energy to get used to it. Oh, the frustration! You don’t get why people would say “it is close by ” to something that requires walking for 5 k

Ce ne spunem cand nu ne vorbim - Chris Simion

Cititi-o, e asa...sincera! :) " A avea incredere intr-o alta persoana inseamna a avea incredere ca omul respectiv nu are nevoie sa fie altfel decat este, nu are nevoie sa fie fals. Si asta nu tine de cat il cunosti pe respectivul om sau de felul in care ti-ar placea sa fie acel om, tine, pur si simplu, de intalnirea de har dintre doua fiinte care se aseamana prin nevoile lor. Cand un om face ceva pentru un alt om nu pentru ca simte, ci pentru ca i se cere, este fals, mai bine nu face, se abtine. In tine ramane ceea ce simti sa faci, chiar daca ceea ce faci nu coincide cu ceea ce simti. In interiorul tau se imprima ceea ce simti. Neurmand drumul sufletului strangi frustrari, regrete, complexe. Scapate din frau, te intorc la minciuna, la neadevar, la viata ascunsa. Sufletul pereche este cea mai importanta intalnire cu un om. Este omul-oglinda, omul care te scapa de prejudecati si te obliga sa te vezi asa cum esti, omul care nu te lasa sa te mai minti si care trage de tine sa te

Dupa-amiaza de toamna. After work. Sophisticated, beautiful lady.