Treceți la conținutul principal

Iureş

Sunt mai plină de cicatrici decât Rambo. De tot felul.
Ultima (latest, greatest version..) are vreo 4 cm lungime, 7 suturi şi se vindecă admirabil. Penultima, e cam cât pumnul mâinii mele stângi şi usor infectată.
Dacă ar ajuta betadina, ce bine ar fi!
Mă oboseşte teribil iureşul ăsta.
Am început imersiunea. Plătesc pentru tot ce-am ignorat în ultimul timp. Ştiam că o să mă ajungă din urmă, în final.
Îmi e greu şi mă bucur. Numai aşa ştiu eu evolua. Şi încă n-am atins limita inferioară. Mă las să alunec fără să mă zbat prea mult. Îmi păstrez energia pentru când voi urca. Pentru că, de obicei, urc mai mult decât cobor! Am eu gheizerul meu personal care se activează la un moment dat.
În aşteptarea unor creioane colorate cu care să-mi desenez viaţa de carton care mă strânge şi se tot strânge în jurul meu, imortalizez (foarte rar cu chef)... iubiri "la firul ierbii" şi castele răsturnate.:)
Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce ne spunem cand nu ne vorbim - Chris Simion

Cititi-o, e asa...sincera! :)

" A avea incredere intr-o alta persoana inseamna a avea incredere ca omul respectiv nu are nevoie sa fie altfel decat este, nu are nevoie sa fie fals. Si asta nu tine de cat il cunosti pe respectivul om sau de felul in care ti-ar placea sa fie acel om, tine, pur si simplu, de intalnirea de har dintre doua fiinte care se aseamana prin nevoile lor.
Cand un om face ceva pentru un alt om nu pentru ca simte, ci pentru ca i se cere, este fals, mai bine nu face, se abtine. In tine ramane ceea ce simti sa faci, chiar daca ceea ce faci nu coincide cu ceea ce simti. In interiorul tau se imprima ceea ce simti. Neurmand drumul sufletului strangi frustrari, regrete, complexe. Scapate din frau, te intorc la minciuna, la neadevar, la viata ascunsa.
Sufletul pereche este cea mai importanta intalnire cu un om. Este omul-oglinda, omul care te scapa de prejudecati si te obliga sa te vezi asa cum esti, omul care nu te lasa sa te mai minti si care trage de tine sa te cu…

How I spent my birthday?

With them, in Kruger Park, South Africa.

Indian Love Photostory

Fort Alibag, India 2016