Treceți la conținutul principal

Catharsis

"E vorba de bios aici..şi pe acela ţi-l poti rescrie singură.Te reprogramezi şi te transformi în ce vrei tu.",îmi spune zilele trecute un prieten.
Usor de zis..şi poate, usor de făcut.
Încep să sterg şi să strâng tomuri de pagini goale. Ronţăi un creion şi-mi tot storc creierii despre ce aş vrea să scriu. Cred că sufăr de sindromul foii albe sau o lipsă acută de inspiraţie, pentru că nu am nici o idee cum să mă rescriu. Să trăieşti în trecut nu este o soluţie. Nu mi-a plăcut niciodată să mă hranesc cu umbre. Dar viitorul sună mai gol ca butoiul imens pe care mă căţăram să strig Iona , să-mi răspundă ecoul, din pivniţa bunicii.
Până îmi gasesc cuvintele îmi tot fac şi desfac bagaje, mă relaxez adulmecând mirosuri de mure şi fân în munti, privesc focul şi cochetez cu idei absurde.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce ne spunem cand nu ne vorbim - Chris Simion

Cititi-o, e asa...sincera! :)

" A avea incredere intr-o alta persoana inseamna a avea incredere ca omul respectiv nu are nevoie sa fie altfel decat este, nu are nevoie sa fie fals. Si asta nu tine de cat il cunosti pe respectivul om sau de felul in care ti-ar placea sa fie acel om, tine, pur si simplu, de intalnirea de har dintre doua fiinte care se aseamana prin nevoile lor.
Cand un om face ceva pentru un alt om nu pentru ca simte, ci pentru ca i se cere, este fals, mai bine nu face, se abtine. In tine ramane ceea ce simti sa faci, chiar daca ceea ce faci nu coincide cu ceea ce simti. In interiorul tau se imprima ceea ce simti. Neurmand drumul sufletului strangi frustrari, regrete, complexe. Scapate din frau, te intorc la minciuna, la neadevar, la viata ascunsa.
Sufletul pereche este cea mai importanta intalnire cu un om. Este omul-oglinda, omul care te scapa de prejudecati si te obliga sa te vezi asa cum esti, omul care nu te lasa sa te mai minti si care trage de tine sa te cu…

How I spent my birthday?

With them, in Kruger Park, South Africa.

Indian Love Photostory

Fort Alibag, India 2016