Treceți la conținutul principal

Not so little MISHU in a big big world

Preaiubitul şi stimatul nostru coleg, MISHU şi-a suflecat mânecile, a înregistrat în studio melodia "Viteza sângelui meu"( care, de altfel suna demenţial şi live, pe balcon, în pauzele de ţigară) şi a
înscris-o in marea bătălie.
Pentru că ne e drag (cu tot cu muzica lui) ne-am gândit să-i facem cadou o campanie de clici.
Găsiţi pe blogul lui melodia şi linkul unde puteţi să-l votaţi dacă notele lui vă cresc nivelul de endorfine şi vă mai eliberează de o fărâmă din stresul acumulat peste zi.
"Să-ţi rupi un picior", Mishule! (aduce ghinion să spui baftă artiştilor, so They say!):)

Comentarii

mishu a spus…
Inca un picior? N-ajunge ca is blana deja? Multumesc pentru ajutor :)
Anonymous a spus…
dap...piesa ii foarte foarte faina, o ascult de mult asa ca VOT si aici si acolo.;-)).Cri

Postări populare de pe acest blog

Ce ne spunem cand nu ne vorbim - Chris Simion

Cititi-o, e asa...sincera! :)

" A avea incredere intr-o alta persoana inseamna a avea incredere ca omul respectiv nu are nevoie sa fie altfel decat este, nu are nevoie sa fie fals. Si asta nu tine de cat il cunosti pe respectivul om sau de felul in care ti-ar placea sa fie acel om, tine, pur si simplu, de intalnirea de har dintre doua fiinte care se aseamana prin nevoile lor.
Cand un om face ceva pentru un alt om nu pentru ca simte, ci pentru ca i se cere, este fals, mai bine nu face, se abtine. In tine ramane ceea ce simti sa faci, chiar daca ceea ce faci nu coincide cu ceea ce simti. In interiorul tau se imprima ceea ce simti. Neurmand drumul sufletului strangi frustrari, regrete, complexe. Scapate din frau, te intorc la minciuna, la neadevar, la viata ascunsa.
Sufletul pereche este cea mai importanta intalnire cu un om. Este omul-oglinda, omul care te scapa de prejudecati si te obliga sa te vezi asa cum esti, omul care nu te lasa sa te mai minti si care trage de tine sa te cu…

How I spent my birthday?

With them, in Kruger Park, South Africa.

Indian Love Photostory

Fort Alibag, India 2016