Treceți la conținutul principal

Idei pentru BLS Costume Christmas Party

©Zapca

F.: io mă costumez în Iisus şi mai aduc 12 oameni...nu mă poate refuza nimeni, pentru că fac parte din costum
C.: e
C.: io în peşte, şi vin cu un cârd de târfe
C.: tot costum

....
F.to B: poţi să te faci adolescentă gravidă timpuriu şi doctorul avorţionist....intri tu prima în sală îmbracată provocator dar cu o fustă cu pete de sange în partea de jos, şi dintre picioare să iti iasă un cordon care ajunge până jos şi de capătul căruia este legată o papuşă bebeluş goală, pe care o târăşti dupa tine....iar A. îmbrăcat în doctor cu o mică lupă la ochi merge dupa tine aplecat, cu un cuţit de tăiat oase din ăla mare de bucătărie în mână, încercand să tot taie cordonul, şi nu nimereşte.
B.: esti deplasat
F.: ...unii zic că am o viziune sumbră asupra vieţii.
Va urma

Comentarii

thecreatrix a spus…
eu o sa fiu lady gaga.

Postări populare de pe acest blog

Ce ne spunem cand nu ne vorbim - Chris Simion

Cititi-o, e asa...sincera! :)

" A avea incredere intr-o alta persoana inseamna a avea incredere ca omul respectiv nu are nevoie sa fie altfel decat este, nu are nevoie sa fie fals. Si asta nu tine de cat il cunosti pe respectivul om sau de felul in care ti-ar placea sa fie acel om, tine, pur si simplu, de intalnirea de har dintre doua fiinte care se aseamana prin nevoile lor.
Cand un om face ceva pentru un alt om nu pentru ca simte, ci pentru ca i se cere, este fals, mai bine nu face, se abtine. In tine ramane ceea ce simti sa faci, chiar daca ceea ce faci nu coincide cu ceea ce simti. In interiorul tau se imprima ceea ce simti. Neurmand drumul sufletului strangi frustrari, regrete, complexe. Scapate din frau, te intorc la minciuna, la neadevar, la viata ascunsa.
Sufletul pereche este cea mai importanta intalnire cu un om. Este omul-oglinda, omul care te scapa de prejudecati si te obliga sa te vezi asa cum esti, omul care nu te lasa sa te mai minti si care trage de tine sa te cu…

How I spent my birthday?

With them, in Kruger Park, South Africa.

Indian Love Photostory

Fort Alibag, India 2016