Treceți la conținutul principal

Pay it forward

Am folosit miraculosul cec. Tic Tac..Aştept cartea.
Şi pentru că un miracol de obicei trigger-uieşte alte milioane de mici miracole, m-am gândit (de fapt nu eu m-am gândit, ideea e veche de când lumea) să donez suma pe care aş fi platit-o pe carte (300RON), cuiva care are mai multă nevoie de bănuţi.
Pay it forward.
Mda, ideea e uzată, dar ceva în schema logică a evenimentelor nu permitea un STOP.
Sunt fericită. Probabil o sa fiu şi mai fericită dacă pot împărtăşi o fărâmă din fericirea mea. Whatever, ştiti cum functionează, nu trebuie să vă explic eu.
În concluzie, ştiţi pe cineva care are nevoie de un miracol de Crăciun?;))
Idei?

Comentarii

Andreea a spus…
Sau incearca aici: www.thelittle-people.org
Raluca Piteiu a spus…
Eu o sa merg la o casa de copii din Cluj sa duc niste jucarii care numa aduna praful din casa. ;)) Oricum copiii aceia o sa se bucure mai mult de ele, asa ca daca vrei, come join us. :*

Postări populare de pe acest blog

Ce ne spunem cand nu ne vorbim - Chris Simion

Cititi-o, e asa...sincera! :)

" A avea incredere intr-o alta persoana inseamna a avea incredere ca omul respectiv nu are nevoie sa fie altfel decat este, nu are nevoie sa fie fals. Si asta nu tine de cat il cunosti pe respectivul om sau de felul in care ti-ar placea sa fie acel om, tine, pur si simplu, de intalnirea de har dintre doua fiinte care se aseamana prin nevoile lor.
Cand un om face ceva pentru un alt om nu pentru ca simte, ci pentru ca i se cere, este fals, mai bine nu face, se abtine. In tine ramane ceea ce simti sa faci, chiar daca ceea ce faci nu coincide cu ceea ce simti. In interiorul tau se imprima ceea ce simti. Neurmand drumul sufletului strangi frustrari, regrete, complexe. Scapate din frau, te intorc la minciuna, la neadevar, la viata ascunsa.
Sufletul pereche este cea mai importanta intalnire cu un om. Este omul-oglinda, omul care te scapa de prejudecati si te obliga sa te vezi asa cum esti, omul care nu te lasa sa te mai minti si care trage de tine sa te cu…

How I spent my birthday?

With them, in Kruger Park, South Africa.

Indian Love Photostory

Fort Alibag, India 2016