Treceți la conținutul principal

A venit Moşuuuuuuul!!!!!!!!!!!

Prefaţă
Azi đimineaţă la ora 5, ca-n poveşti, via Londra, într-o învălmăşală fericită ( n-am apucat încă să mă dezmeticesc), mi s-a strecurat sub un brad frumos împodobit din Cluj, cadoul meu de Crăciun şi încă ceva pe lângă. Mă simt ca Alice în Ţara Minunilor.
Vă povesteam de gheizer-ul meu care trebuia să se activeze şi să mă arunce la nivelul mării. S-a activat, dar în loc de nivelul mării m-a aruncat într-un carusel pe un vârf de Himalaya. Fluturaşi în stomac, vertij, adrenalină, întâmplări(aproape miraculoase) şi oameni buni.
Mă tot ciupesc încercând să mă trezesc din povestea asta. Nu pentru că aş vrea. Pentru că nu înţeleg ce-am făcut să merit rolul principal.
***
I
Cri, dacă mă citeşti (şi ştiu că o faci), următorul paragraf este pentru tine.
Pagina 180 din The Sartorialist, "la cald" (adică cu mirosul ala înnebunitor de hartie printată, la 2 minute după ruperea ambalajului).

"Julie, New York
This is Julie. She is one of my favorite subjects to shoot for the blog. Often when I post a picture of her she receives comments like "Oh, she is soo perfect, so chic, a modern Audrey Hepburn." Well, she is very chic, but she is far from perfect, physically at least. Julie has one leg slightly shorter that the other, has very slim arms, and walks with a slight limp. However, she has never let her physical challenges alter her appearance or diminish her presence. This young lady stands tall. In a world of fashion that celebrates certain kind of beauty, I have so much respect for people who don't let their non-fashion-world physique stand in their way of expressing the beautiful person that they know themselves to be.I find that type of inner strength the most captivating of all, and is a major reason why Julie is on the cover of this book. "
Scott Schuman- The Sartorialist

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce ne spunem cand nu ne vorbim - Chris Simion

Cititi-o, e asa...sincera! :)

" A avea incredere intr-o alta persoana inseamna a avea incredere ca omul respectiv nu are nevoie sa fie altfel decat este, nu are nevoie sa fie fals. Si asta nu tine de cat il cunosti pe respectivul om sau de felul in care ti-ar placea sa fie acel om, tine, pur si simplu, de intalnirea de har dintre doua fiinte care se aseamana prin nevoile lor.
Cand un om face ceva pentru un alt om nu pentru ca simte, ci pentru ca i se cere, este fals, mai bine nu face, se abtine. In tine ramane ceea ce simti sa faci, chiar daca ceea ce faci nu coincide cu ceea ce simti. In interiorul tau se imprima ceea ce simti. Neurmand drumul sufletului strangi frustrari, regrete, complexe. Scapate din frau, te intorc la minciuna, la neadevar, la viata ascunsa.
Sufletul pereche este cea mai importanta intalnire cu un om. Este omul-oglinda, omul care te scapa de prejudecati si te obliga sa te vezi asa cum esti, omul care nu te lasa sa te mai minti si care trage de tine sa te cu…

Interviu cu Flaviu Zapca

Flaviu nu este o vedetă, dar pentru noi, oamenii care îl iubim, este cu siguranţă un V.I.P.
Aşa că astăzi, l-am "înghesuit" pe balcon şi i-am luat un interviu "fulger".
Mulţumim BLS pentru spaţiul şi timpul acordat ( glumesc, interviul a fost după orele de serviciu;))!
--------------------------------------
T: Autoportret din 3 cuvinte:
F: Vesel.Ambiţios. Excitat.
T: De unde vii?
F: De la mama, cu tot dragul.:)
T: Încotro ??
F: Spre vârfuri înalte.
T: Ai vrea să înoţi cu delfinii?
F: Nu, pentru că spermează în mare.
T: Cu ce replică ai agăţa o fată la căţărat?
F: Acum că te-am învăţat să te caţeri, n-ai vrea să te caţeri pe mine?
T: Cât te ţin picioarele?
F: Toată ziua.
T: Ce te face să fii zen?
F: Cabana Plaiu' Foii.
T: De ce te iubeşte lumea?
F: Pentru defectele mele - e.g. mă implic prea mult.
T: Ai vrea să zbori? Şi dacă "da", de la ce etaj?
F: Aş vrea să sar cu paraşuta.:)
T: Câte fire de nisip are Vama Veche?
F: Toate.
T: Ce faci când înnebunesc salcâmii?
F: Nu sunt cum…

Dupa-amiaza de toamna. After work. Sophisticated, beautiful lady.