Treceți la conținutul principal

De An Nou

La mulţi ani fericiţi!
Sper că aţi intrat în noul an cu mintea (mai mult sau mai puţin) limpede şi cu mult pozitivism.
Eu am făcut un tur de ţărişoară în condiţii meteo cel puţin interesante. Dar Mitsu e un viteaz (ca şi proprietara, de altfel) aşa că n-au fost probleme deosebite.
1800 km... Cluj-Bucuresti-Suceava-Suci(Maramures).
M-am obosit, m-am relaxat,m-am jucat cu Luca, am văzut obiceiurile de Crăciun în Bucovina şi cele de Anul Nou în Maramureş.
Am făcut multe, multe poze(nimic spectaculos) ...
Mi-a fost bine.:)
Şi atât.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce ne spunem cand nu ne vorbim - Chris Simion

Cititi-o, e asa...sincera! :)

" A avea incredere intr-o alta persoana inseamna a avea incredere ca omul respectiv nu are nevoie sa fie altfel decat este, nu are nevoie sa fie fals. Si asta nu tine de cat il cunosti pe respectivul om sau de felul in care ti-ar placea sa fie acel om, tine, pur si simplu, de intalnirea de har dintre doua fiinte care se aseamana prin nevoile lor.
Cand un om face ceva pentru un alt om nu pentru ca simte, ci pentru ca i se cere, este fals, mai bine nu face, se abtine. In tine ramane ceea ce simti sa faci, chiar daca ceea ce faci nu coincide cu ceea ce simti. In interiorul tau se imprima ceea ce simti. Neurmand drumul sufletului strangi frustrari, regrete, complexe. Scapate din frau, te intorc la minciuna, la neadevar, la viata ascunsa.
Sufletul pereche este cea mai importanta intalnire cu un om. Este omul-oglinda, omul care te scapa de prejudecati si te obliga sa te vezi asa cum esti, omul care nu te lasa sa te mai minti si care trage de tine sa te cu…

How I spent my birthday?

With them, in Kruger Park, South Africa.

Indian Love Photostory

Fort Alibag, India 2016