Treceți la conținutul principal

Norocoasa lovitură

Guest post de: Bizoo a.k.a Mihai-Adrian Pripon
Foto: Tya Afrim

Este data de 7 ianuarie 2010.
Nu ne-am mai vazut de 5 zile. De fapt, ne-am vazut, dar ne-am prefacut ca nu ne cunoastem. Ce ciudat, ne cunoastem de atatia ani si dintr-o data sa ma prefac ca esti o straina pt mine. Nu stiu de ce iti zic toate astea, in definitiv, nu mai avem de-a face unul cu celalalt. Da, a fost decizia mea sa ne despartim si cu toate ca mi-ai facut mult rau ,nu-ti port pica.
Imi amintesc cum ne-am cunoscut;tu de-o schioapa si eu un "barbat adevarat" de 11 ani. Parintii mei niciodata nu au fost de acord cu relatia noastra. De-aia nici nu le-am zis nimic. Am asteptat pana la varsta majoratului sa le pot spune ce se intampla,de fapt, intre noi. Nici atunci nu au fost toate roz, dar intr-un final, am invins sau mai bine zis, i-am invins. Da, pe toti cei care erau impotriva noastra. Si nu au fost putini. Nimeni nu putea intelege de ce te-am ales tocmai pe tine ,o straina, cand aveam atatea alternative "autohtone", sa le spun asa . Nu au inteles ca m-am indragostit de aroma ta, de gustul tau si de senzatiile pe care numai tu ma faceai sa le traiesc .
Am avut si noi problemele noastre,iti amintesti pauza de 2 luni de vara trecuta?Atunci mi-am dat seama pt prima data, ca poate nu ne era dat sa fim toata viata impreuna. Si am avut dreptate, cu toate ca nu imi doream asta. Ruptura dintre noi a avut loc in momentul cand voiai din ce in ce mai multi bani numai pt tine . Asta se intampla in luna noiembrie a anului trecut ,credeam ca e ceva trecator, ca asa trebuie sa fie. Dar tu nu si nu ….
Din ianuarie, tot mai multi si mai multi bani. Iti spun sincer ca ma gandeam de mai multa vreme la posibilitatea despartirii, dar luna ianuarie a fost hotaratoare pt mine. Am pus punct (sper sa nu fie nevoie si de virgula) relatiei noastre.
Din cauza ta ,sau cel putin asa sper eu, am ajuns sa fiu discriminat. Lumea nu ma mai cauta, de parca de fapt doar pe tine te voiau si eu care credeam ca sunt principala atractie. Se pare ca lumea e inselatoare cateodata, acum intre cunoscuti, prieteni si colegi, ma simt ca un negru printre ku-klux-klan-ezi. M-ar nimici daca nu as avea statura asta impunatoare. Eu cred ca sunt invidiosi pe burlacia mea, pe taria mea de a-ti spune nu, cand apari ca o ispita si toti/toate iti cad la picioare.
Din pacate, chiar daca ne-am departit, cand te vad, imi vine sa te ating, sa te strang in brate si sa te gust, la fel cum o faceam la inceput. Sper, ca odata cu trecerea timpului, sa te uit ,sa nu-mi mai provoci nici cea mai mica urma de gelozie, nici macar in momentele cand toti si toate te ating si te savureaza.
Asa ca, acum, aici iti spun adio si te las definitiv ,iubita mea LS!!!

PS: Intotdeauna m-a deranjat ca i-ai lasat pe toti sa puna gura pe tine, tigareta mea draga.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Dupa-amiaza de toamna. After work. Sophisticated, beautiful lady.

Prietenul meu Bubu, cel de foc şi gheaţă

Simpaticul meu prieten a avut nişte părinţi usor sadici care i-au dat un nume imposibil de pronunţat la scară universală. Şi mi-a încurcat mie zborul spre Bucureşti. Mie şi la 80% din populaţia zburătoare a planetei. Alte păcate nu are. În schimb a fost prezent în toate gândurile şi discuţiile mele (şi nu numai) din ultimele 2 săptămâni. Şi cu cât mă gândeam mai mult, cu atât îmi devenea mai apropiat şi drag.
Ce să nu-ti placă la el?? Scuipă foc prin gheaţă, are un frate mai mare care abia aşteaptă să erupă şi el, e puternic, extrovertit, periculos, imprevizibil, incredibil de frumos şi fotogenic.
Ca-n reclama cu Măgura şi boyfriendul. E perfect, pur şi simplu.
Mă fascinează. El, Eyjafjallajokull, dintr-un no man's land din Islanda a ajuns o vedetă pentru că a făcut ce ştie orice vulcan să facă mai bine - a erupt.
Nu pare mai special decât un alt vulcan..dar este.
Pentru că eu îl iubesc, pentru că mi-aş dori să fiu acolo să-i fac poze, pentru că...de tornada devastatoare de ieri din Mi…

Interviu cu Flaviu Zapca

Flaviu nu este o vedetă, dar pentru noi, oamenii care îl iubim, este cu siguranţă un V.I.P.
Aşa că astăzi, l-am "înghesuit" pe balcon şi i-am luat un interviu "fulger".
Mulţumim BLS pentru spaţiul şi timpul acordat ( glumesc, interviul a fost după orele de serviciu;))!
--------------------------------------
T: Autoportret din 3 cuvinte:
F: Vesel.Ambiţios. Excitat.
T: De unde vii?
F: De la mama, cu tot dragul.:)
T: Încotro ??
F: Spre vârfuri înalte.
T: Ai vrea să înoţi cu delfinii?
F: Nu, pentru că spermează în mare.
T: Cu ce replică ai agăţa o fată la căţărat?
F: Acum că te-am învăţat să te caţeri, n-ai vrea să te caţeri pe mine?
T: Cât te ţin picioarele?
F: Toată ziua.
T: Ce te face să fii zen?
F: Cabana Plaiu' Foii.
T: De ce te iubeşte lumea?
F: Pentru defectele mele - e.g. mă implic prea mult.
T: Ai vrea să zbori? Şi dacă "da", de la ce etaj?
F: Aş vrea să sar cu paraşuta.:)
T: Câte fire de nisip are Vama Veche?
F: Toate.
T: Ce faci când înnebunesc salcâmii?
F: Nu sunt cum…