Treceți la conținutul principal

Matematica simpla

Este februarie.
Vant napraznic, zapezi, ploaie, soare..ma rog, ati prins ideea. Are de toate. Si mai are un sentiment puternic de sfarsit. Sfarsit de ciclu. Pentru ca oricum m-as juca desenand cercurile pe hartie, ele se incheie rotund si frumos in februarie.
Un sfarsit fericit al unui eveniment nefericit, un sfarsit nefericit de eveniment fericit, un inceput de viata noua, o rescriere a sentimentelor...
Punct si de la capat. Un ciclu.
E o luna in care alterneaza atat de mult clipele incat simt ca aproape jumatate din viata imi este inghesuita in ea. Si e cea mai scurta luna din an. Va dati seama cat de intensa poate fi?
Daca pornim de la premisa ca viata este suma tuturor clipelor traite intens, atunci viata mea = suma lunilor februarie *2 + 0,001.
Sunt atat de perfecte si evidente cercurile incat as putea sa pariez (cu o aroganta care nu ma caracterizeaza), sfidand destinul, ca viata mea se va sfarsi in februarie. Pentru ca a inceput tot atunci.
Este cercul cel mare.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce ne spunem cand nu ne vorbim - Chris Simion

Cititi-o, e asa...sincera! :)

" A avea incredere intr-o alta persoana inseamna a avea incredere ca omul respectiv nu are nevoie sa fie altfel decat este, nu are nevoie sa fie fals. Si asta nu tine de cat il cunosti pe respectivul om sau de felul in care ti-ar placea sa fie acel om, tine, pur si simplu, de intalnirea de har dintre doua fiinte care se aseamana prin nevoile lor.
Cand un om face ceva pentru un alt om nu pentru ca simte, ci pentru ca i se cere, este fals, mai bine nu face, se abtine. In tine ramane ceea ce simti sa faci, chiar daca ceea ce faci nu coincide cu ceea ce simti. In interiorul tau se imprima ceea ce simti. Neurmand drumul sufletului strangi frustrari, regrete, complexe. Scapate din frau, te intorc la minciuna, la neadevar, la viata ascunsa.
Sufletul pereche este cea mai importanta intalnire cu un om. Este omul-oglinda, omul care te scapa de prejudecati si te obliga sa te vezi asa cum esti, omul care nu te lasa sa te mai minti si care trage de tine sa te cu…

How I spent my birthday?

With them, in Kruger Park, South Africa.

Indian Love Photostory

Fort Alibag, India 2016