Treceți la conținutul principal

Serendipity
"Atunci când faci o descoperire norocoasă accidental, fiind antrenat într-o căutare total diferită."
Aşa scria pe meniul ceainăriei din Piaţa Lahovari.
N-a fost întâmplător faptul că am ajuns acolo. Era pe lista mea de ceva timp.
Dar căutând ceainăria, am descoperit un Bucureşti vechi, cu aer respirabil şi case care şuşoteau poveşti despre domniţele şi cavalerii care le-au locuit, un Bucureşti în care aş reveni oricând să mă liniştesc.
Da, întâmplător am găsit linistea în haosul ăla de oraş. O curte interioară ascunsă dupa tufe de liliac, de unde te îmbiau arome exotice de ceaiuri, cafea gano, sucuri de mere sau de aloe vera cu rodii.
Ceainăria Serendipity, Bucureşti, 2010.
Checked!:)

Hartă

Comentarii

Picatura Verde a spus…
un loc cu adevarat deosebit. am inteles ca va fi un eveniment al veganilor pe acolo.

Postări populare de pe acest blog

Ce ne spunem cand nu ne vorbim - Chris Simion

Cititi-o, e asa...sincera! :)

" A avea incredere intr-o alta persoana inseamna a avea incredere ca omul respectiv nu are nevoie sa fie altfel decat este, nu are nevoie sa fie fals. Si asta nu tine de cat il cunosti pe respectivul om sau de felul in care ti-ar placea sa fie acel om, tine, pur si simplu, de intalnirea de har dintre doua fiinte care se aseamana prin nevoile lor.
Cand un om face ceva pentru un alt om nu pentru ca simte, ci pentru ca i se cere, este fals, mai bine nu face, se abtine. In tine ramane ceea ce simti sa faci, chiar daca ceea ce faci nu coincide cu ceea ce simti. In interiorul tau se imprima ceea ce simti. Neurmand drumul sufletului strangi frustrari, regrete, complexe. Scapate din frau, te intorc la minciuna, la neadevar, la viata ascunsa.
Sufletul pereche este cea mai importanta intalnire cu un om. Este omul-oglinda, omul care te scapa de prejudecati si te obliga sa te vezi asa cum esti, omul care nu te lasa sa te mai minti si care trage de tine sa te cu…

How I spent my birthday?

With them, in Kruger Park, South Africa.

Indian Love Photostory

Fort Alibag, India 2016