Treceți la conținutul principal

Biciclete pentru copii

Vlad Sancraian
"Vreau sa fac rost de cateva biciclete mai vechi, care nu mai sunt folosite, pe care sa le reconditionez/ repar si sa la ofer copiilor de la Centrul de Plasament "Prichindelul" , din Grigorescu de vis-a-vis de strada Rosetti (daca vor fi mai multe biciclete, le voi oferi si altor centre). Am vorbit cu directoarea de acolo si a fost foarte incantata de idee. Mi-a spus ca ar prinde foarte bine avand in vedere ca acum copiii sunt in vacanta.... In plus, mi-a spus ca ar fi foarte bine si constructiv pentru copii daca ar fi si ei implicati in procesul de reconditionare si apoi de intretinere a bicicletelor. Ideea se poate materializa, insa am nevoie de ajutor."
Read more...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce ne spunem cand nu ne vorbim - Chris Simion

Cititi-o, e asa...sincera! :)

" A avea incredere intr-o alta persoana inseamna a avea incredere ca omul respectiv nu are nevoie sa fie altfel decat este, nu are nevoie sa fie fals. Si asta nu tine de cat il cunosti pe respectivul om sau de felul in care ti-ar placea sa fie acel om, tine, pur si simplu, de intalnirea de har dintre doua fiinte care se aseamana prin nevoile lor.
Cand un om face ceva pentru un alt om nu pentru ca simte, ci pentru ca i se cere, este fals, mai bine nu face, se abtine. In tine ramane ceea ce simti sa faci, chiar daca ceea ce faci nu coincide cu ceea ce simti. In interiorul tau se imprima ceea ce simti. Neurmand drumul sufletului strangi frustrari, regrete, complexe. Scapate din frau, te intorc la minciuna, la neadevar, la viata ascunsa.
Sufletul pereche este cea mai importanta intalnire cu un om. Este omul-oglinda, omul care te scapa de prejudecati si te obliga sa te vezi asa cum esti, omul care nu te lasa sa te mai minti si care trage de tine sa te cu…

How I spent my birthday?

With them, in Kruger Park, South Africa.

Indian Love Photostory

Fort Alibag, India 2016