marți, 12 aprilie 2011

CERT 2011 -campania de Paşti

  Comunicat de presa CERT Transilvania


" CERT Transilvania duce bucuria Invierii Domnului in casele sarmanilor din zone greu accesibile!

CERT Transilvania, detasamentul de interventie in caz de dezastre al Ardealului, intinde o mana de ajutor si in prag de Paste sarmanilor din zonele greu accesibile ale judetului. 
Caravana off-road va porni, sambata, 16 aprilie, prin satele din zona de munte, pentru a darui cele necesare mesei de Paste unor familii nevoiase. 
Cu ajutorul Bancii Comerciale Romane, al Crucii Rosii si al unor prieteni cu suflet mare din judetul Bistrita-Nasaud, voluntarii CERT Transilvania pregatesc pachete cu alimente pentru cei care au uitat ce inseamna o masa de sarbatoare. Iepurasul va ajunge, in acest an, si la micutii din satele de munte, dupa ce va fi adunat de prin oras jucarii si dulciuri, bune de pus in cos. 
Tinta CERT Transilvania o reprezinta gospodarii din zonele Valea Ierii si Muntele Rece.
Orice sprijin, din partea oricui, e binevenit. 
Donatiile vor merge la batranii si copii pe care nu ii viziteaza nimeni, niciodata, pentru ca … nu are cum sa ajunga la ei. La fel s-a intamplat si in pragul Craciunului 2010, cand mai mult de 100 de familii au primit ajutorul CERT Transilvania. Imagini suggestive din Campania "Craciunul CERT 2010", gasiti la http://www.youtube.com/watch?v=nJidMFJrBns.
Pentru CERT, fiecare drum inspre varful muntelui e o lupta. 
Rasplata e insa de nepretuit! 
Caravana de Paste CERT Transilvania are ca punct de plecare parcarea Polus Center. Startul Campaniei e programat sambata ( 16 aprilie ) la ora 9
.  "

                                                                    **
Dacă doriţi să contribuiţi cu bani sau alimente vă rog să mă contactaţi  pana vineri , 15 aprilie, ora 12.
Multumesc.Niciun comentariu: