luni, 30 mai 2011

A fost odată ca niciodată...FAIL!


Astăzi a fost o zi bună pentru ştiintă. Pentru că la interval de 10 minute am avut două revelaţii . Sărind peste cea cu "adevăratul caracter al oamenilor iese la iveală in situaţii de criză", pentru că mi-am reamintit-o doar, astăzi am  realizat că:
1. parşivitatea şi urâtul vin ambalate în hârtie incredibil de frumos colorată şi bonus cu o fundă mare, roz
2. surprinzător, dar poţi găsi emoţii pozitive şi frumos în cele mai deviante, maladive şi groteşti situaţii sau locuri.
In concluzie, după ce mi-am petrecut o după amiază întreagă marcând împreună cu Astig filmele de la secţiunea "Umbre" din Aperitiff cu feţişoare oripilate, am decis să merg până şi la cel cu familia de canibali  ( We are what we are). Cine ştie? Poate că e frumos.
Şi am mai decis să-mi ţin copiii departe de Disney şi poveştile lor. Distorsionează puternic percepţia despre realitate. Cred că "Two stupid dogs" şi "Dexter's Lab" sau "Pinky and the Brain" sunt muuuuult mai sănătoase pentru psihicul unui copil ( sau adult ) şi până la urmă, mai aproape de realitate, decât vânzătorii de iluzii de la Disney.  
Noi, oamenii mari, suntem corupţi deja, dar există speranţă pentru cei dispuşi să înveţe. Sau cel puţin aşa îmi place mie să cred, că nu-i terminală boala. Sunt o optimistă incurabilă, ştiu.:)
Oh, da. Great day for science!
Howgh.

Un comentariu:

Anonim spunea...

like :)